Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - در طرح پایش بهار 1400، در مجموع از نظر فعالان اقتصادی بخش تعاون، وضعیت محیط کسب و کار برای فعالیت اقتصادی، شرایط مطلوبی ندارد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب وکار بخش تعاون در بهار1400، رقم شاخص ملی بخش تعاون، 5.65 (نمره بدترین ارزیابی 10 است) محاسبه شد که تغییر چندانی در شرایط محیط کسب و کار نسبت به فصل گذشته (رقم شاخص (پایش زمستان 99)، 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

75 می باشد) دیده نمی شود .
در طرح پایش بهار 1400، در مجموع از نظر فعالان اقتصادی بخش تعاون، وضعیت محیط کسب و کار برای فعالیت اقتصادی، شرایط مطلوبی ندارد. حتی در بخش صنعت شرایط نا مساعدتری نسبت به فصل گذشته دیده می شود و مناسب ترین مولفه های محیط کسب و کار بخش تعاون در بهار امسال شامل محدودیت‌ دسترسی به آب، محدودیت‌ دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت و نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار بوده است.
بررسی های آماری نشان داد، نامناسبترین مولفه های محیط کسب و کار بخش تعاون در بهار 1400 شامل غیرقابل پیش‏بینی بودن قیمت‏ها، موانع در فرایند های اداری و دشواری در تامین مالی از بانک ها می شود.
براساس نتایج آماری برآورد فصلی شاخص استانی محیط کسب و کار بخش تعاون استان های لرستان، آذربایجان شرقی ، مرکزی و مازندران به ترتیب بهترین محیط کسب و کار و استان های کرمانشاه، کردستان ، گلستان و کرمان به ترتیب بدترین محیط کسب و کار را به خود اختصاص داده اند.
بهترین محیط کسب و کار را استان های لرستان، آذربایجان شرقی ، مرکزی و مازندران و استان های کرمانشاه، کردستان ، گلستان و کرمان به ترتیب بدترین محیط کسب و کار را ثبت کرده اند.
همچنین نتایج آماری برآورد فصلی شاخص ملی محیط کسب و کار بخش تعاون در بخش های عمده اقتصادی، خدمات، بهترین محیط کسب و کار و صنعت، بدترین محیط کسب و کار را داشته اند.

-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محیط کسب و کار بخش تعاون کار بخش تعاون در بهار محیط کسب و کار بهار 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۱۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲

حکیم قیم: در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان با حضور در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری گفت: پالایشگاه آبادان با ۳۷ هزار بشکه نفت در ۴۰۰ شروع به کار کرد. احداث فاز دوم این پالایشگاه از سال ۱۳۹۶ شروع شد و در سال ۱۴۰۰ به پیشرفت ۵۷ درصدی رسیده بود که تحویل دولت سیزدهم داده شد. این درصورتی است که طبق برنامه‌ریزی‌ها، احداث این فاز باید بعد از ۴۲ ماه به پایان می‌رسید.


وی افزود: با هدف جلوگیری از خام فروشی توانستیم ابن پروژه را در کمتر از ۱۴ ماه به پیشرفت ۹۰ درصدی برسانیم؛ در آبان‌ماه سال ۱۴۰۱، واحد ۲۱۰ هزار بشکه‌ای را در سرویس قرار دادیم و در نهایت در اسفند ۴۰۱ افتتاح کردیم.


قیم در ادامه درباره میزان تولید بنزین در این پالایشگاه اظهار کرد: بعد از پایان دوران کرونا میزان مصرف بنزین از ۷۶ به ۱۲۵ میلیون لیتر رسید در صورتی که مجموع تولید بنزین ما به ۱۰۵ میلیون لیتر هم نمی‌رسید. با استفاده از امکانات داخلی قبل از بهره‌برداری فاز دوم در سال ۱۴۰۱ بیشترین افزایش میزان تولید بنزین را داشته باشیم. در سال گذشته میزان تولید ما به ۴۵۰ هزار بشکه و در حال حاضر به ۵۰۰ هزار بشکه رسیده است.


وی افزود: با توجه به اینکه سال گذشته از سه میلیارد لیتر گازوئیل در نیروگاه‌ها استفاده شد، دو میلیارد لیتر آن توسط پالایشگاه آبادان تامین شد که در رفع ناترازی موثر بود.

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تصریح کرد: افزایش تنوع محصولات پالایشی و افزایش امکان تولید محصولات پالایشی از دیگر دستاورد‌های ما بود. در سال ۱۴۰۰ کل محصولات عرضه‌شده ما در بورس ۱۱ عدد بود، اما امروز بیش از ۲۴ محصول را در بورس عرضه می‌کنیم. در سال ۱۴۰۲ نیز مقام نخست در بورس کالا و انرژی را به خود اختصاص دادیم، درحالی‌که در سال ۱۴۰۰ جایگاهی در بازار بورس نداشتیم.

قیم گفت: در زمینه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان نیز مقام نخست قرارداد‌های بار نخست را در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مقام شایانی را نیز در وزارت نفت به دست آوردیم.


مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در پایان گفت: میزان تولید بنزین در سال ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۸.۸، ۱۱ و ۱۵ رسید که این افزایش تولید در نهایت باعث افزایش سود پالایشگاه شد. میزان سود این پالایشگاه در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب به ۱۶، ۴۲۵ میلیون دلار و در سال گذشته به ۱۲ هزار میلیارد رسید.

دیگر خبرها

  • بدترین خرید فرگوسن در یونایتد چه کسی بود؟
  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • نتانیاهو «بدترین متحد آمریکا»
  • سر آلکس فرگوسن بدترین خریدش در منچستریونایتد را فاش کرد
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • خروج اتوبوس‌های با عمر بالا از ناوگان شهری یزد
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • نکونام به دنبال طلسم شکنی مقابل ذوب آهن
  • پرسپولیس با رکورد 17 گل در شهر قهرمانی به میدان می‌رود
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول