Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی مطیع جهانی عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران با بیان اظهار کرد: نتایج اولین دوره طرح پایش قانون بهبود فضای کسب و کار نشان داد در بخش اهداف چهارده گانه حدود ۵۷ درصد و از مجموع ۵۳ حکم این قانون حدود ۵۹ درصد عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار از مهم‌ترین قوانین کسب و کار است که در سال ۱۳۹۰ با رویکرد رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری در قالب ۲۹ ماده (۵۳ حکم) تصویب شد و اتاق‌ها با توجه به ماده ۴ همین قانون موظف به ارزیابی فصلی از وضعیت کسب و کار هستند که در ۱۸ دوره ارزیابی، عدد شاخص وضعیت نامطلوب را نشان می‌دهد. تدوین مقررات

عضو هیات رئیسه اتاق تعاون ایران با اشاره به اهمیت ارزیابی قوانین حمایتی کسب و کار نظیر قانون بهبودمستمر فضای کسب و کار بیان کرد: به همین منظور مراکز آماری اتاق‌ها با محوریت اتاق بازرگانی و همکاری اتاق تعاون و اصناف، طرح پایش احکام قانون بهبود فضای کسب و کار با حضور ۱۱۱ نفر از خبرگان حوزه کسب و کار از سه اتاق را در دستور کار خود قرار دادند. این طرح که در دو بخش اطلاعات اخذ شده از دستگاه‌های اجرایی و تکمیل پرسشنامه توسط صاحبنظران حوزه کسب و کار و تلفیق نتایج این دو گروه میزان و درصد تحقق این قانون را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

او افزود: این طرح با ارزیابی ۱۴ هدف اصلی و ۵۳ حکم از ۲۹ماده این قانون که پیش از این، استخراج شده اجرا شد. نتایج اولین دوره طرح پایش قانون بهبود فضای کسب و کار نشان می‌دهد، در بخش اهداف چهارده گانه حدود ۵۷ درصد و ۵۳ حکم این قانون حدود ۵۹ درصد عملیاتی شده است.

به گفته این مقام مسئول، این قانون وظایفی را برای حاکمیت و اتاق‌ها در نظر گرفته که سهم حاکمیت ۶۹ درصد، سهم اتاق‌ها ۹ درصد و ۲۲ درصد به صورت مشترک تعریف شده است و نکته مهم این است که بیشترین درصد اجرا قانون احکام مشترک دولت و اتاق‌ها با محوریت شورای گفتگو با ۹۱ درصد محقق شده است که نشان دهنده اثر بخشی تعامل دو بخش در افزایش درصد تحقق قانون است.

مطیع جهانی با اشاره به اینکه از ۵۳ حکم، یک حکم اصلا اجرایی نشده، تصریح کرد: این حکم مربوط به تشکیل سازمان نظام مشاوره مدیریت است که پیشنهاد آن در خصوص اساسنامه در سال‌های گذشته توسط اتاق‌ها تهیه و به دولت ارسال شد، ولی این حکم از سوی دولت از دستور خارج شد و۱۱ حکم از ۵۳ حکم قانون بهبود به صورت کامل اجرا شده است.

معاون پشتیبانی، برنامه ریزی و تحقیقات اتاق تعاون ایران اذعان کرد: در بخش نظرسنجی صاحبنظران کسب و کار که ۳۰ گزینه از احکامی که قابلیت درج در پرسشنامه را داشتند در اختیار تعاونگران قرار گرفت که بررسی‌های آماری نشان داد از نظر فعالان بخش تعاون حدود ۴۷ درصد برنامه محقق شده و کمترین امتیاز مربوط به اخذ نظر دستگاه‌های اجرایی در هنگام تدوین مقررات، بخشنامه‌ها و رویه‌های اجرایی بود که با عدد ۲۸.۱۸ به ثبت رسید که نشان از عدم تمایل دستگاه‌های اجرایی در مشارکت تشکل‌ها در تدوین مقررات است و علی رغم تاکید قانونگذار در اخذ نظرات در ماده ۲ و ۳ همین قانون و صدور بخشنامه معاون اول رییس جمهور برای جلب نقطه نظران تشکل‌ها، این موضوع مورد توجه دستگاه‌ها قرار نگرفته است.

او اظهار کرد: در این گزارش پیشنهاداتی برای بهبود و اثر بخشی قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار ارائه شده است که با اصلاح برخی مواد و نظارت بر اجرای دقیق و هماهنگی دستگاه‌های اجرائی می‌توان امیدوار بود در آینده اثربخشی بیشتر این قانون را مشاهده و آثار نتایج آن باعث سهولت و تسهیل درفضای کسب و کار کشور شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسب و کار اتاق تعاون فضای کسب و کار قانون بهبود اتاق تعاون دستگاه ها اتاق ها ۵۳ حکم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی هیات انتخاب جشنواره تئاتر ایثار/ جدول اجراها منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کاظمیان، سیامک موسوی و مهدی نصیری در بخش صحنه‌ای و شهرام کرمی، سعید کاظمیان و عادل کروشاوی در بخش خیابانی هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، کار انتخاب آثار متقاضی برای حضور در مرحله نهایی و رقابتی این دوره از جشنواره را عهده‌دار بودند.

بر اساس ارزیابی هیات انتخاب هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار، ۸ اثر در بخش صحنه‌ای و ۱۰ اثر در بخش خیابانی این دوره از جشنواره اجرا و به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

همچنین دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار نیز جدول اجراهای این دوره از جشنواره را منتشر کرد.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور هنرمندانی از سراسر کشور و به همت اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی استان، با هدف تبیین ارزش‌های والای انسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار می‌شود.

«جلوه‌های ایثار و شهادت در دوران انقلاب و دفاع مقدس»، «جلوه‌های ایثار و شهادت در زندگینامه شهدا، ایثارگران، شهدای محور مقاومت (شهدای مدافع حرم)، شهدای امنیت، سبک زندگی ایثارگرانه و ایثار اجتماعی در دوران معاصر»، «جلوه‌های ایثار و از خودگذشتگی همسران معظم جانبازان، آزادگان و خانواده‌های معظم شهدا در دوره معاصر» و «جلوه‌های ایثار و شهادت در مقاطع مختلف تاریخی به خصوص تاریخ معاصر انقلاب» از مهمترین موضوعات این دوره از جشنواره است.

هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با دبیری محمد کرم‌الهی در ۲ بخش صحنه ای و خیابانی از روز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6101300 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • معرفی هیات انتخاب جشنواره تئاتر ایثار/ جدول اجرا‌ها منتشر شد
  • معرفی هیات انتخاب جشنواره تئاتر ایثار/ جدول اجراها منتشر شد
  • رئیس اداره محیط زیست شهرستان چهاربرج معرفی شد.
  • فراخوان جوایز «ایسفا» منتشر شد
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • تشنگی سد‌های خراسان‌شمالی با وجود افزایش بارندگی‌ها/ بهبود کشاورزی با بارندگی️
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟