Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث فرح بخش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه طرح پایش و غربالگری دانشجویان حدود ۳ سال است که اجرایی می‌شود، اظهار کرد: در سال‌های قبل این طرح به صورت حضوری برگزار می‌شد اما امسال به دلیل شرایط کرونا این طرح به صورت مجازی و در مرحله اول برای نو دانشجویان دانشگاه علامه برگزار شد.

مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبایی افزود: امسال ۳۵۰۰ نو دانشجو در دانشگاه داشتیم که این طرح تا این لحظه برای ۲ هزار و ۲۰۰ نفر اجرایی شده و همچنان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان فوق لیسانس رشته مشاوره که از قبل آموزش‌های لازم را دیده‌اند، از طریق تماس تلفنی با دانشجویان در جریان آخرین وضعیت زندگی در جهات مختلف اقتصادی، اجتماعی، تحصیلی و… قرار گرفتند.

وی هدف اصلی از طرح پایش و غربالگری را ارائه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای به دانشجویان عنوان کرد و گفت: با معاینه روانشناختی مشخص شد که برخی دانشجویان نیاز به درمان و معرفی به روانپزشک دارند.

فرح بخش ضمن بیان این مطلب که برای دانشجویانی که از نظر روحی روانی مشکل داشتند، پرونده تشکیل شده است، افزود: این دانشجویان بلافاصله به متخصص معرفی می‌شوند. برای ما مهم نیست که چه تعداد از دانشجویان چند درصد افسردگی و یا مشکل مالی دارند، بلکه مهم این است که اقدامات علمی و عملی انجام شود.

مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: همچنین دانشجویانی که با مشکل مالی مواجه باشند، دانشگاه حتماً حمایت خواهد کرد.

وی به ارائه آماری از نتایج طرح پایش سلامت اشاره کرد و گفت: آنطور که دانشجویان اعلام کرده‌اند، از ۲ هزار و ۲۰۰ دانشجو، نزدیک به ۴۳ نفر نیازمند حمایت مالی بودند که پرونده ویژه ای برای آنها تشکیل شد. تعداد ۹۰ نفر شرایط روحی روانی خاصی داشتند؛ مثلاً استرس دوران کنکور همچنان در درون آنها باقی مانده بود و پس از گذراندن این دوره، وارد دانشگاه با حجم انبوهی از درس مواجه شدند و نسبت به آن احساسات منفی داشتند. برای این دانشجویان مقرر شد مشاوره‌های مورد نیاز ارائه شود.

فرح بخش افزود: ۱۰-۱۵ نفر از دانشجویان نیاز به خدمات روانپزشکی داشتند که به روانپزشک ارجاع داده شدند. البته نیاز نیست دانشجویان در استان‌های مختلف حتماً به تهران بیایند، بلکه به آنها اعلام کردیم می‌توانند به پزشک شهر خود مراجعه کنند و هزینه لازم را مرکز مشاوره پرداخت خواهد کرد. یا اینکه به صورت تلفنی هر هفته با روانپزشکان حاضر در مرکز مشاوره دانشگاه تماس بگیرند و داروی مورد نیاز برای آنها تجویز شود.

مدیر مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: ۱۵ نفر از دانشجویان درگیر روابط عاطفی بودند که به سبب آن دچار بحرانی‌هایی شده بودند و تحت مشاوره قرار گرفتند. حدود ۱۴ مورد کسانی بودند که به دلیل فوت پدر یا مادر به دلیل ابتلاء به کرونا در وضعیت سوگ قرار داشتند و خدمات لازم مشاوره‌ای به آنها ارائه شد.

کد خبر 5129695 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی طرح پایش سلامت خدمات مشاوره دانشجویان دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی آزمون دستیاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری امتحانات پایان ترم خوابگاه دانشجویی دانشگاه ها مرکز سنجش آموزش پزشکی دوره دکتری آموزش مجازی دانشگاه صنعتی شریف اعضای هیات علمی وام دانشجویی دانشگاه علامه مرکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود 12 تا 15 میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

رقابت 12000 داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در 195 شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و 800 عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به 12 تا 15 میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مهم تحولات کنونی آمریکا در آینده به چشم خواهد آمد
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • فارغ‌التحصیلی بیش از یکصد هزار دانش آموخته از دانشگاه علامه 
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد