Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اردکان گفت: در چارچوب حفظ سلامت شهروندان و بررسی موارد زیست محیطی در واحدهای تولیدی و صنعتی، مطالعات پایش وضعیت و منابع آلودگی هوا در مرکز این شهرستان، پس از چندین نشست تخصصی و کارشناسی آغاز شد .

به گزارش خبرگزاری برنا؛ "بهروز شهابی زاد" فرماندار اردکان روز سه شنبه در هشتمین نشست کارگروه تخصصی محیط‌ زیست شهرستان با اشاره به اطلاق برخی عنوان ها به اردکان در مورد آلودگی هوا، مطالعه علمی را برای اثبات یا رد محورهای پایش عنوان کرد و افزود: پس از انتشار نتایج براساس داده‌های علمی و پژوهشی، مرحله بعدی مطالعات اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اجرای این طرح با همکاری شرکت‌های معتبر علمی از طریق انتشار فراخوان و با نظارت دستگاه‌های متولی در استان یزد و شهرستان صورت می‌گیرد و مسوولان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اردکان نیز برای تأمین منابع مالی آن اعلام آمادگی کرد.

شهابی‌زاد با بیان اینکه در گام‌های بعدی، منشأ آلودگی هوا و نوع آن‌ها مشخص و راهکارهای عملی برای رفع و کاهش آلاینده‌ها اعلام می‌شود، اظهار کرد: هدف اصلی ملزم‌کردن مسوولان همه معادن، صنایع و منابع ایجادکننده آلودگی هوا برای رفع آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هواست.

فرماندار اردکان درباره ضمانت اجرا نتایج پژوهش با بیان این‌که نمایندگانی از دفتر امام‌جمعه، نماینده مجلس، انجمن‌های محیط ‌زیست و اداره های کل ذی ربط در این کارگروه  حضور دارند؛ تاکید کردد: این طرح در کارگروه‌ها و کمیسیون‌های استان یزد نیز مصوب و نتایج آن لازم‌الاجراست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یزد استان اردکان استان یزد آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی صبح چهارشنبه در کارگروه تخصصی خرما اظهار کرد: دشتستان بالغ بر ۲۷ هزار هکتار سطح زیر کشت خرما دارد که سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن خرما تولید می‌کند.

وی اضافه کرد: سالانه ۳۰ هزار تن خرما از استان بوشهر به کشورهای آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود که دشتستان بالاترین میزان صادرات را در بین سایر شهرستان‌های استان دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتستان لیست کاملی از مسائل و مشکلات و همچنین ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خرمای دشتستان را بطور مفصل ارائه نمود.

کارگروه تخصصی خرما با حضور معاون برنامه ریزی فرماندار، مدیر جهاد کشاورزی دشتستان، اساتید و محققین دانشگاهی و پژوهشگران مرکز تحقیقات، پارک علم و فناوری، مسئولین استانی سازمان جهاد کشاورزی، کارشناسان شهرستانی و استانی و بهره برداران بخش کشاورزی و نماینده سردخانه داران شهرستان در سالن جلسات جهاد کشاورزی دشتستان برگزار شد.

این کارگروه که با استقبال مدعوین برگزار شد و شرکت کنندگان اظهار امیدواری کردند که این مهم قدم تأثیرگذاری در بهبود کمیت و کیفیت خرمای دشتستان خواهد گذاشت. اعضای شرکت کننده در این کارگروه به بیان نقطه نظرات، چالش‌ها و راه حل های پیشنهادی پرداختند.

کد خبر 6099993

دیگر خبرها

  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • هنرمندان اردکان در فرهنگسرای خاتمی گردهم آمدند
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه