Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - استان‌های مازندران، گیلان و کردستان به ترتیب بهترین محیط کسب و کار و استان‌های سمنان، تهران و چهارمحال و بختیاری به ترتیب بدترین محیط کسب و کار را ثبت کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب ‏و کار ایران در تابستان 99، رقم شاخص ملی بخش تعاون،6.01 (نمره بدترین ارزیابی 10 است) محاسبه شد که تفاوت محسوسی نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار 1399 با میانگین 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

02) نشان نمی دهد و همچنان وضعیت کسب و کار در وضعیت خوبی به سر نمی برد.
براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب ‏وکار ایران در تابستان 99، رقم شاخص ملی بخش تعاون، 6.01 (نمره بدترین ارزیابی 10 است) محاسبه شد که تفاوت محسوسی نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار 1399 با میانگین 6.02) نشان نمی دهد و همچنان وضعیت کسب و کار در وضعیت خوبی به سر نمی برد.
در طرح پایش تابستان 99، تعداد 262 فعال اقتصادی بخش تعاون در تمامی رشته فعالیت ها و در کلیه استان‌ها مشارکت داشتند. براساس این گزارش، نامناسب ترین مولفه های محیط کسب و کار بخش تعاون در تابستان99 شامل بی ‏ثباتی و غیرقابل پیش ‏بینی بودن قیمت ‏ها، دشواری تامین مالی از بانک ها و بی‏ ثباتی سیاست ‏ها، مقررات و رویه ‏های اجرایی بوده است.

همچنین این بررسی ها نشان داد که مناسب ترین مولفه های محیط کسب و کار بخش تعاون در تابستان امسال شامل محدودیت‌ دسترسی به آب، محدودیت‌ دسترسی به شبکه تلفن همراه و اینترنت و نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار در ارائه خدمات و محصول می شود.
برآورد فصلی شاخص ملی محیط کسب و کار بخش تعاون در بخش های عمده اقتصادی حاکی از آن است که کشاورزی، بهترین محیط کسب و کار و خدمات بدترین محیط کسب و کار (با توجه به محدودیت ها جهت کنترل ویروس کرونا، در دو فصل اخیر بیشترین آسیب را رشته های خدمات دیده است.) بوده اند.

این آمار نشان داد استان های مازندران، گیلان و کردستان به ترتیب بهترین محیط کسب و کار و استان های سمنان، تهران و چهارمحال و بختیاری به ترتیب بدترین محیط کسب و کار را ثبت کرده اند.
فعالیت های حمل و نقل و انبارداری، بهترین محیط کسب و کار و استخراج معدن، بدترین محیط کسب و کار را بر اساس پایش محیط کسب و کار بخش تعاون بر اساس رشته فعالیت ها داشته اند.

گفتنی است، محیط کسب و کار شامل مجموعه عواملی می شود که بر عملکرد یا اداره بنگاه های اقتصادی موثر هستند اما تقریباً خارج از کنترل مدیران بنگاه ها قرار دارند. عواملی نظیر قوانین و مقررات، میزان بارندگی، فرهنگ کاری و …. که در هر منطقه جغرافیایی و در هر رشته کاری و نیز در طول زمان متفاوت هستند.
امروزه بهبود فضای کسب و کار یکی از مهم ترین راهبردهای توسعه اقتصادی هر کشور به شمار می رود. هر چه محیط کسب کار شرایط بهتری داشته باشد، بهره مندی از فرصت های کارآفرینی بیشتر خواهد شد که نتیجه آن خلق ارزش و ثروت برای جامعه است.
دستیابی به این مهم نیازمند وجود فرآیند مستمر برای پایش و سنجش وضعیت محیط کسب و کار هر کشور است. طبق ماده 4 قانون بهبود فضای کسب و کار، اتاق ها موظفند به منظور اطلاع سیاستگذاران از وضعیت محیط کسب و کار کشور، شاخص های ملی محیط کسب و کار در ایران را تدوین و به طور سالانه و فصلی حسب مورد به تفکیک استان ها، بخش ها و فعالیت های اقتصادی، سنجش و اعلام کنند. برهمین اساس اجرای طرح پایش شاخص های ملی محیط کسب با همکاری اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف از پاییز 95 اجرا و گزارش آن به صورت فصلی منتشر می شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: محیط کسب و کار بخش تعاون بهترین محیط کسب و کار بدترین محیط کسب و کار ملی محیط کسب بخش تعاون فعالیت ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر،، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

کد خبر 6099896

دیگر خبرها

  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد