Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری حجت الاسلام علی اصغر سهرابی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران با موضوع ارائه آمار تجمیعی فعالیت های ارگان ها و دستگاه های مختلف در دهه اول محرم و ارائه نتایج پایش اجرای دستورالعمل های بهداشتی هیات ها صبح امروز در اتاق جلسات سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

سهرابی در ابتدا با اشاره به اینکه در محرم امسال همه ما در معرض آزمون بزرگی قرار داشتیم، گفت: بر اساس مصوبه ستاد کرونا و با تایید وزارت بهداشت سازمان تبلیغات اسلامی امسال مسئول عمل کردن دستورالعمل های بهداشتی ماه محرم و صفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این دستورالعمل ها با تعویق به دست ما رسید ولی همه ما خودمان را متعهد کردیم تا به آنها عمل کنیم. در همین راستا جلسات مختلفی با ارگان های متفاوتی برگزار شد که همه ارگان ها به نوبه خود به ما در اجرای این دستورالعمل ها کمک کردند.

وی در ادامه به ارائه آمارها در خصوص وضعیت رعایت دستورالعمل ها پرداخت و توضیح داد: با کمک شبکه بسیج در شهر تهران تیم های بازرسی تشکیل شد که در مجموع ۲۱۰ گروه بازرس در شهر تهران مسئولیت  تدوین و ترویج دستورالعمل ها و تذکر به هیات هایی که دستورالعمل ها را رعایت نمی کردند بر عهده داشتند. این بازرسی ها بر اساس اپلیکیشنی که برای این افراد تهیه شده بود صورت می گرفت که اعداد و ارقامی که در ادامه عرض می کنم مبتنی بر خروجی این اپلیکیشن است.

سهرابی افزود: در مجموع ۶۰۰ فرم ارزیابی از نقاط مختلف شهر تهران به دست ما رسید که بر اساس این فرم ها در خصوص موضوع رعایت فاصله گذاری ۵۹ درصد از هیئات فاصله گذاری را به خوبی رعایت کرده بودند و مابقی هم به صورت خوب و متوسط این مورد را رعایت کرده بودند. در خصوص موضوع استقرار هیئات در فضای باز ۸۱ درصد از هیئات ما در فضای باز  اقامه عزا کردند و ۱۹ درصد هم در فضا مسقف به اجرای برنامه پرداختند. ۹۴ درصد هیات ها به هنگام ورودی به هیات ضدعفونی صورت می گرفت و ۹۰ درصد هیات ها هم از ورود بدون ماسک ممانعت می کردند. در ۶۷ درصد هیئات تب سنج وجود داشت و دمای بدن افراد اندازه گیری می شد. البته این مورد با توجه به اینکه هنوز داده ای مبتنی بر اینکه تب سنج می تواند موثر باشد وجود ندارد الزامی نبوده است. دربحث اطلاع رسانی و اعلام ضوابط هیات ها ۷۰ درصد هیئات این موضوع را رعایت می کردند و پروتکل ها را اعلام کردند. ۷۸ درصد هیات ها ایستگاه صلواتی و توزیع پذیرایی نداشتند. در هیات هایی که در فضای مسقف اجرای برنامه کردند ۶۳ درصد آنها تهویه خوب و مناسب داشتند و ۹۱ درصد از هیات ها هم قبل و هم بعد از مراسم، ضدعفونی انجام می دادند. در خصوص تهیه و طبخ غذا هم ۵۶ درصد هیئات دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کردند. موضوع دیگری که مطرح است بحث بیمه شدن هیئات است که چون هزینه دارد والزام قانونی برای آنها وجود ندارد ۷۰ درصد هیات ها بیمه نیستند. در مجموع ۲۱۰ بازرسی به همراه ۲۵ بازرس ویژه از این هیئات بازدید کردند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران در ادامه گفت: چهار هزار و ۴۶۹ هیات در استان تهران در سامانه بیرق ثبت نام کردند که از میان آنها حدود دو هزار هیات که اغلب آنها هیئات عمومی، بزرگ و شناخته شده بودند موردبازرسی قرار گرفتند، البته این بازرسی ها ادامه دارد و ما در حال جمع آوری داده ها هستیم. همانطور که قبلا هم شماره تلفن و پیامک برای بیان گزارش ها و شکایات مردمی اعلام کرده بودیم حدود ۶۰۰ شکایت به دست ما رسید که اغلب آنها مربوط به صدای بلند و ایجاد ترافیک در خیابان بود.

سهرابی افزود: امسال هیات ها برای رعایت دستورالعمل ها احتیاج به امکانات داشتند که به واسطه آن خیلی متحمل هزینه و زحمت شدند. آموزش و پرورش تهران بیش از ۴۰۰ مدرسه در شهر تهران و ۲۴۶ مدرسه در شهرستان های تهران در اختیار هیئات قرار داد. ۴۶ ورزشگاه هم در اختیار هیات ها قرار گرفت. همچنین سازمان ورزش شهرداری تهران هم ۱۰ ورزشگاه در اختیار عزاداران قرار داد. ۱۲۵ بوستان در شهر تهران و ۸۹ بوستان در شهرستان های تهران میزبان هیئات حسینی بودند، علاوه بر این ۷ استان ویژه بانوان هم در اختیار بانوان برای برگزاری هیئات ویژه بانوان قرار گرفت. ۵۳ فرهنگسرا و خانه فرهنگ هم در شهر تهران در اختیار هیئات قرار گرفت. ۱۳۵ نقطه مختلف هم توسط ارگان هایی مثل پادگان ها، بسیج و سپاه در اختیار عزاداران قرار گرفت. همچنین ۷۷ نقطه هم توسط اوقاف برای انجام این مراسم اختصاص داده شد.

وی اضافه کرد: در خصوص بحث تامین اقلام بهداشتی هم باید بگویم حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار ماسک در میان هیئات مذهبی توزیع شد. همچنین ۲۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده به همراه ۵۰ هزار پرچم و ۱۰۰ هزار پوستر توزیع شد، البته در این میان خود هیئات و خیرین هم این اقلام را جداگانه تهیه و توزیع می کردند.

وی در بخش پایانی صحبت های خود به فعالیت های فرهنگی صورت گرفته توسط سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران اشاره کرد و گفت: امسال حدود ۹۰۰ برنامه در محلات  تهران به صورت گردشی تحت عنوان کوچه های حسینی برگزار شد. پویش نذر مشاوره مذهبی هم از دیر برنامه هایی بود که بر اساس آن مشاورین تحصیلکرده ما در ایستگاه های مترو مشاوره روانشناختی و مذهبی ارائه می دادند. حضور تبلیغی در استان های تهران و البرز از دیگر برنامه های این سازمان بود. پویش نذر خون که بر اساس آن افراد می توانستند به ایستگاه های انتقال خون که امسال ۱۰ ایستگاه اضافه شده بود مراجعه کنند و خون اهدا کنند هم از دیگر پویش های انجام شده در این ایام بود که خوشبختانه امسال نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش اهدای خون داشتیم. پویش دیگر هم پویش نذر سلامت است که تا آخر ماه صفر ادامه دارد و عزیزانی که نیت شان به گونه ای است که می توانند نذر خود را تغییر دهند می توانند با اهدای نذر خود در قالب اقلام بهداشتی از طریق کد دستوری *۴۰۳۰*۱۲۸۳# (ایرانسل و همراه اول)   ادا کنند.

سهرابی در پایان این جلسه به پرسش خبرنگاران پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر ممنوعیت توزیع نذری گفت: همانطور که در پروتکل ها اعلام شده طبخ و توزیع نذری ممنوع نبود بلکه پذیرایی و توزیع نذری در حین مراسم ممنوع بود. بنابراین اگر طبخ و توزیع نذری به گونه ای صورت می گرفت که تجمع ایجاد نشود مشکلی ندارد. در خصوص حرکت دسته های عزاداری هم اینگونه بود که عزاداری دسته ها در یک مکان ثابت آزاد بود و فقط حرکت آنها در سطح شهر آن هم به خاطر اجتماع مردم برای تماشای دسته های عزاداری ممنوع شده بود.

کد خبر 5013110

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران محرم 99 محرم 99 امام حسین ع عاشورا معرفی کتاب ویروس کرونا محمدعلی تسخیری تاسوعا و عاشورا ابن سینا ماه محرم و صفر مراسم عزاداری سازمان تبلیغات اسلامی انجمن علوم سیاسی ایران رادیو گفتگو دانشگاه علامه طباطبایی تبلیغات اسلامی استان تهران دستورالعمل های بهداشتی سازمان تبلیغات اسلامی دستورالعمل ها درصد هیات ها شهر تهران توزیع نذری قرار گرفت ارگان ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صنایع فعال قشم از جمله شرکت سیمان ملزم به انجام دو نوع پایش آنلاین و دوره‌ای با هدف بررسی درجه آلایندگی از سوی آزمایشگاه‌های معتمد سازمان محیط زیست و ارائه گزارش آن به سازمان حفاظت از محیط زیست هستند.

سید محمد هاشم داخته در نشست امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) با اصحاب رسانه قشم در سالن مرکز بین‌المللی رشد، اعلام کرد: شرکت سیمان از صنایعی است که پیش از آغاز فعالیت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم، مجوز فعالیت دریافت و کار خود را شروع کرده اما برنامه‌های پایش محیط زیست این شرکت همانند دیگر صنایع بزرگ به صورت مستمر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تغییر معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده در کارگروهی از سوی هیات وزیران، تصویب شد که عدد مربوط به آلایندگی‌ها بسته به نوع صنعت نسبت به سال‌های قبل، بالاتر هم رفته است.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه مدیریت آلودگی یک صنعت با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، اشتغال و چرخه اقتصادی که در جامعه با خود به همراه دارد، نیازمند یک برنامه طولانی مدت و مستمر پایشی است، افزود: در این زمینه با شرکت سیمان قشم جلسات متعددی داشتیم و روند پایش‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فیلترهای نصب‌شده در دودکش کارخانه، الکتروفیلترهایی هستند که از طریق جریان الکتریکی در مدار قرار می‌گیرند، عامل اصلی چگونگی عملکرد خروجی گرد و غبار از دودکش کارخانه سیمان قشم، نوسانات برق و محدودیت‌های تامین انرژی شامل محدودیت مصرف انرژی الکتریکی در فصول گرم و محدودیت مصرف گاز در فصول سرد است.

به گفته داخته، قطعی برق شرکت سیمان قشم باعث از کار افتادن الکتروفیلترهای این کارخانه می‌شود و انتظار داریم با برداشته شدن محدودیت تامین برق در این شهرستان، مشکل این شرکت و بقیه صنایع به ویژه در فصل تابستان حل شود.

او بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم سال ۱۳۹۰ با ایجاد شورای عالی ارزیابی با حضور ۱۰ تن از بزرگان محیط زیست کشور موفق شد اقدامات مربوط به مجوز طرح‌های بزرگ صنعتی در این شورا را پس از تحلیل و بررسی و انجام اصلاحات لازم، صادر کن.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صدور مجوز پروژه‌های بزرگ تا پیش از سال ۱۳۹۰ تنها از سوی سازمان محیط زیست کشور امکان‌پذیر بود.

وی با تاکید بر روند مستمر پایش آلاینده‌های صنعتی، از تلاش ۱۰ ساله شرکت ذوب و روی قشم برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: در اوایل دهه ۸۰ این شرکت بار آلایندگی بالایی داشت، اما تعطیلی آن به دلیل بیکار شدن نیروها به‌ویژه فعالان جامعه محلی، عواقب اجتماعی به مراتب سنگین‌تری به همراه داشت که در نهایت تصمیم بر اجرای برنامه‌های نظارتی ۵ ساله برای ارتقاء استانداردهای محیط زیستی به منظور کاهش آلایندگی‌های این شرکت گرفته شد.

داخته ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با راه‌اندازی سیستم تصفیه فاضلاب، فضای سبز مناسب و استفاده از فیلترهای تصفیه، موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • تدوین دستورالعمل اجرای صحیح طرح نور در دادستانی کل کشور
  • دادستان کل کشور: دستورالعمل دادستانی درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی