Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا و به نقل از سایت آکادمی ملی المپیک، این مراسم با حضور دکتر قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک، دکتر حمید آقاعلی نژاد مشاور تخصصی و محمدرضا اویسی مدیر مرکز آموزش آکادمی ملی المپیک، دکتر علی گرزی از اساتید و همچنین شرکت کنندگان دوره برگزار شد.

دکتر قراخانلو که خود از اساتید فیزولوژی ورزش است در ابتدای این مراسم و ضمن اشاره به این موضوع که تاریخچه فیزیولوژی با مطالعات پایش خستگی برابری می‌کند گفت: مباحث زیاد و شگفت انگیزی در خصوص شاخص‌ها، تعاریف و انواع خستگی مطرح هستند که سعی شد در این دوره آموزشی به همه این موضوعات پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه و با اینکه مربیان و ورزشکاران باید نگاه خود را عوض کرده و به رکورد، علم تمرین و شغل خود با عینک خستگی نگاه کنند گفت: متأسفانه در گذشته با مبحث اندازه‌گیری خستگی ورزشکاران بسیار ساده برخورد می‌شد و بسیاری از مربیان الگوی خستگی ورزشکار خود را نمی‌دانستند ولی امروزه با استفاده از تکنولوژی، شاخص‌ها و تعاریفی جدید که برای این مبحث مطرح شده است مربی و ورزشکار آگاه شده اند که برای حفظ نیرو و پس از خستگی چه روش‌هایی را اتخاذ کنند.

رئیس آکادمی ملی المپیک در ادامه افزود: بعضی از رشته‌های مدال‌آور، به مباحثی نظیر پایش خستگی ورزشکاران خود کمتر اهمیت می‌دهند در حالی که اگر دانش مربیان این رشته‌ها در این زمینه افزایش پیدا کند مطمئناً نتایج بهتری پیش روی آنها خواهد بود.

دکتر قراخانلو در پایان و خطاب به شرکت‌کنندگان دوره گفت: مزیت این دوره نسبت به دوره‌های مشابه این بود که بر خلاف کم بودن تعداد شرکت‌کنندگان، این دوره از لحاظ کیفی سطح بسیار بالایی داشت. از شما عزیزان می خواهم که با اساتید خود در این دوره همچنان مرتبط باشید و ارتباط خود را با مجموعه آکادمی ملی المپیک قطع نکنید.

در ادامه این مراسم تعدادی از شرکت‌کنندگان دوره نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با موضوعاتی نظیر ادامه‌دار بودن و برگزاری دوره‌های آموزشی مشابه به صورت عملی، تأثیر این دوره در بالا رفتن دانش خود و همچنین  ابراز گله از تیم‌ها و باشگاه‌های ورزشی که به اینگونه مباحث اهمیت کمی می‌دهند ابراز داشتند.

شایان ذکر است در پایان مراسم اختتامیه، گواهی شرکت در دوره با امضاء دکتر قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک به شرکت‌کنندگان اعطاء شد.

دوره آموزشی پایش خستگی ورزشکاران با هدف آشنایی مربیان با مبانی خستگی، چگونگی ارزیابی و پایش خستگی، چگونگی به تأخیر انداختن خستگی و راهکارهای ریکاوری از خستگی در ورزش های مختلف، طی روزهای 12 لغایت 14 اسفندماه 1397 توسط مرکز آموزش آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک شاخص فیزیولوژی برنا خستگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟

ایسنا/خراسان رضوی هر افزایش در تولید پلاستیک منجر به افزایش در آلودگی پلاستیک می‌شود و نقش برخی شرکت‌ها در این مورد پررنگ‌تر است.

آلودگی پلاستیک به یکی از بارزترین مسائل زیست‌محیطی تبدیل شده است، زیرا افزایش سریع تولید محصولات پلاستیکی یکبار مصرف، توانایی جهان برای مقابله با آنها را تحت تأثیر قرار می‌دهد. نتایج تحقیقات اخیر ارتباط شگفت‌انگیزی بین تولید پلاستیک و آلودگی را نشان داده است، به‌طوری‌که هر یک درصد افزایش در تولید پلاستیک منجر به افزایش یک درصدی آلودگی محیط زیست می‌شود.

کوکاکولا و پپسی ازجمله مهمترین مشارکت‌کنندگان در تولید زباله‌های پلاستیکی هستند. نتایج تحقیق علمی تاریخی حقیقت تکان‌دهنده را فاش کرده است که برخی از شرکت‌های مهم در جهان از عوامل اصلی بحران جهانی زباله‌های پلاستیکی هستند. این تحقیق نیاز به اقدام فوری شرکت در کاهش پلاستیک و مدیریت زباله را آشکار می‌کند.

آلودگی پلاستیک تهدیدی جدی و فزاینده برای سلامت سیاره ماست و نه تنها زیبایی طبیعی مناطق ساحلی را خدشه‌دار می‌کند بلکه عملیات پاکسازی گسترده را نیز ضروری می‌کند. وقتی زباله‌های پلاستیکی کنترل نشود، می‌توانند مناظر ساحلی را به محیط‌های پر از زباله تبدیل کنند.

علاوه بر پیچیده شدن این موضوع، آلودگی پلاستیکی به شدت بر سیستم‌های آبی ما تأثیر می‌گذارد. رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و نهرها را مسدود می‌کند و مانع از حرکت آزاد آب و در نتیجه افزایش خطر سیل می‌شود. این مانع همچنین ناوبری را پیچیده می‌کند و باعث می‌شود آبراه‌ها برای حمل‌ونقل ایمن و کارآمد نباشند.

مهم‌تر از آن، تجمع پلاستیک‌ها در این آب‌ها، اکوسیستم‌های دریایی را خفه می‌کند، آبزیان را به دام می‌اندازد و می‌کشد و تعادل این زیستگاه‌ها را مختل می‌کند.

پیامدهای آلودگی پلاستیکی به عرضه موادغذایی ما نیز کشیده می‌شود. ذرات ریز پلاستیک که به‌عنوان میکروپلاستیک شناخته می‌شوند، به حیات دریایی نفوذ کرده و از طریق ماهی و موجودات آبزی وارد زنجیره غذایی می‌شوند. نگرانی فزاینده‌ای وجود دارد که میکروپلاستیک‌ها ممکن است از طریق خاک‌های آلوده و آب مورد استفاده در کشاورزی به محصولات کشاورزی راه پیدا کنند که مسیر مستقیم برای ورود پلاستیک به بدن انسان، با پیامدهای بالقوه سلامتی خواهد بود که هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است.

یافته‌های این تحقیق حیرت‌انگیز بود و تمرکز آزاردهنده قدرت را در بحران زباله‌های پلاستیکی نشان می‌داد. تعداد انگشت‌شماری از شرکت‌های بزرگ مسئولیت بخش عظیمی از زباله‌های پلاستیکی جهان هستند.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که ۵۶ شرکت جهانی، عمدتاً در بخش‌های غذا، نوشیدنی و تنباکو، مسئول بیش از نیمی از آلودگی‌های پلاستیکی مارک‌دار هستند. شرکت کوکاکولا با ۱۱ درصد آلودگی پلاستیکی با برندهای شناسایی شده پیشتاز است و پس از آن پپسی با پنج درصد قرار دارد. نستله، دنون و آلتریا نیز مسئولیت مهمی بر عهده دارند و هر کدام در این مورد دو تا سه درصد سهم دارند.

به‌طور شگفت‌انگیزی، تنها پنج شرکت تقریباً یک چهارم (۲۴ درصد) آلودگی پلاستیکی با مارک شناسایی شده در سطح جهان را تولید کردند. فقدان برچسب روی بسیاری از زباله‌های باقی مانده نشان می‌دهد که تأثیر واقعی این غول‌های شرکتی احتمالاً بزرگتر است.

نتایج تحقیق نشان داد که کاهش تولید پلاستیک راه‌حل اولیه برای مهار آلودگی پلاستیک است. مسئولیت در حال حاضر بر عهده شرکت‌های بزرگ است که روش‌های تولید و بسته‌بندی خود را به شدت اصلاح تا به‌طور موثر به این موضوع رسیدگی کنند و حذف تدریجی پلاستیک‌های یکبار مصرف باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد.

در حالی که افراد در کاهش پلاستیک نقش دارند، نتایج نشان می‌دهد که بدون تغییر سیستمیک شرکت، این بحران ادامه خواهد داشت. عوامل اصلی زباله‌های پلاستیکی در پس عادت سیری‌ناپذیر پلاستیک در جهان باید راه را به سوی آینده‌ای پاک‌تر هدایت کنند.

ماهیت فراگیر آلودگی پلاستیک در مکان‌های مختلف جغرافیایی و سیستم‌های مدیریت زباله نشان می‌دهد که کاهش تولید پلاستیک، به‌ویژه در بخش کالاهای مصرفی در حال حرکت، می‌تواند به‌طور چشمگیری آلودگی پلاستیکی جهانی را کاهش دهد. این تغییرات نه تنها برای بهبود شرایط فعلی، بلکه برای تضمین پایداری محیطی بلندمدت نیز حیاتی هستند.

به‌طور خلاصه، این مطالعه مهم ارتباط غیرقابل انکاری بین تولید پلاستیک و آلودگی را آشکار  و بخش کالاهای مصرفی در حال حرکت را به‌عنوان عامل اصلی این بحران جهانی معرفی کرده است.

نتایج در مجله Science Advances منتشر شده است.

منابع

education.nationalgeographic.org

earth.com

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهر قدس می‌تواند قطب مدال‌آوری ژیمناستیک کشور شود
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • آروان‌آکادمی؛ دروازه ورود به دنیای دانش ابری
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم