Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@12:10:03 GMT

طرح پایش شناگاه های استان های شمالی پاسوزبی پولی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۵۷۶۶۹

طرح پایش شناگاه های استان های شمالی پاسوزبی پولی

به گزارش خبرنگارایرنا و بنا به اظهارمعاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور نتایج پایش شناگاه ها در استان های شمالی تا پایان تیرماه جاری اعلام می شود و پس از آن با نصب پرچم زرد و آبی شناگاه آلوده و سالم به شناگران معرفی می شود.
*** فعالیت شناگاه ها در استان های شمالی با نتایج پایش تابستان 96
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشورروز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا گفت که شناگاه های فعال دراستان های ساحلی از جمله شمال کشور که تعدادشان به 135 ایستگاه می رسد براساس نتایج پایش های سال گذشته فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروین فرشچی اظهارداشت : نتایج پایش شناگاه ها برای تابستان سال جاری حداکثر تا پایان تیرماه مشخص می شود و پس از آن پرچم آبی و زرد به عنوان شناگاه های سالم و آلوده ( ممنوع برای شنا) نصب خواهد شد.
وی دلیل تاخیردراجرای پایش از شناگاه ها را برای تابستان سال جاری ناشی ازکمبود اعتبار بیان کرد و بودجه مورد نیاز برای هرپایش دوره ای که هر ماه انجام می شود را به طور میانگین 10 میلیارد ریال اعلام کرده است.
وی مسوول اصلی پایش شناگاه های استان های ساحلی کشور را محیط زیست دانست و گفت که نتایج پایش در اختیار وزارت کشور( استانداری ها در استانها ) به عنوان متولی طرح سالمسازی دریا قرارمی گیرد ومحیط زیست و وزارت بهداشت (دانشگاه های علوم پزشکی دراستان ها) نیزبراین امرنظارت خواهند داشت.
*** نگرانی بی مورد نسبت به آلودگی شناگاه ها
معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست کشوربرخی نگرانی درمورد آلودگی شناگاه های استان های شمالی کشور را ازسوی شناگران تا حدودی بی مورد دانست.
فرشچی معتقد است که نتایج پایش شناگاه ها دریک دوره نسبت به دوره بعدی تفاوت چندانی ندارد ونباید شناگران برای تاخیرزمانی پایش ها نگرانی خاصی داشته باشند.
وی منطقی ترین کارکرد برای پایش را پیش از شروع فصل شنا اعلام کرد ولی گفت که به دلیل مشکل اعتباری این کار با وجود علاقه مندی محیط زیست اجرایی نشد.
*** قرارگیری 23 آیتم در پایش شناگاه ها
معاون محیط زیست کشورافزود : پایش شناگاه های استان های ساحلی کشورازسال 94 در23آیتم از سوی سازمان محیط زیست ووزارت بهداشت و درمان پیگیری می شود.
وی مهمترین بخش های پایش درشناگاه ها را از لحاظ بار میکروبی دانست واظهارداشت: دراین طرح هر شناگاهی که فاقد شرایط 23 گانه باشد از لحاظ محیط زیست و وزارت بهداشت و درمان برای شناگران مناسب نخواهد بود و باید تعطیل شود.
فرشچی نماد تشخیص شناگاه های سالم را پرچم آبی و آلوده را پرچم زرد بیان کرد و افزود : شناگاه های آلوده پس از تعطیلی در صورتی که بتوانند موفق به دریافت شرایط 23 گانه شوند، احتمال بازگشایی مجدد آنها وجود دارد.
استان مازندران 338 کیلومتر از ساحل حدود 700 کیلومتری خزر را در اختیار دارد و در فصل شنا که اول خردادماه در این خطه شمال کشور استارت خورد، 98 شناگاه سازماندهی شد و حدود یک هزار نجات غریق در این شناگاه ها برای پیشگیری از غرق شدگی شناگران حضور فیزیکی دارند.
طبق گزارش اداره محیط زیست دریایی مازندران 5 شناگاه حاشیه خزر در این استان آلودگی میکروبی دارند.
6982/1899
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 دانشگاه های علوم پزشکی سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست وزارت بهداشت و درمان وزارت کشور جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اداره محیط زیست شهرستان چهاربرج معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در مراسمی با حضور فرماندار شهرستان چهاربرج و مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی، مراسم معارفه اولین رئیس اداره محیط زیست این شهرستان تازه تاسیس برگزار شد.

در این مراسم عبداله حاجوی به عنوان اولین رئیس اداره محیط زیست شهرستان چهاربرج معرفی شد. 

لازم بذکر است شهرستان چهاربرج در استان آذربایجان غربی در سال ۱۴۰۰ پس از تصویب هیئت دولت طبق تقسیمات کشوری از بخش مرحمت آباد به شهرستان چهاربرج تبدیل گردید.

دیگر خبرها

  • بخشی از کانون‌های ریزگرد قم تحت پوشش خاک‌پوش‌ها قرار می‌گیرد
  • رئیس اداره محیط زیست شهرستان چهاربرج معرفی شد.
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • ارس پلنگ باغ وحش مشهد تحت درمان قرار دارد
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین